Сирний суп з сьомгою

Для приготування супу плавлений сир краще підібрати вершковий, щоб він не зіпсував смак страви.

Інгредієнти

Сьомга — 200 грам
Плавлений сир — 150 грам
Картопля — 2 штуки
Морква — 1 штука
Цибуля — 1 штука
Сіль, перець — за смаком

Як приготувати Сирний суп з сьомгою

Вся моя сім’я дуже любить солону червону рибку. Тому без праці солимо її самі. Після оброблення часто залишаються кістки, на яких багато риби, але в засолку вони не підуть. З них виходить відмінний суп. Для подачі суп можна доповнити сушеними сухариками.

Покроковий рецепт

У каструлю налити води, покласти туди рибу.

Варити до готовності риби. Потім дістати з каструлі рибу, охолодити і видалити кістки.

Цибулю і моркву порізати, обсмажити.

Картоплю почистити і порізати. У каструлю скласти плавлений сир, обсмажені овочі і картоплю, перемішати поки сир не розплавиться. Варити до готовності, додати рибу.

Дивіться також:  Овочевий суп