Чеський картопляний суп пюре в хлібі

Чеський картопляний суп пюре в хлібі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Супи в «хлібній тарілці» надзвичайно славляться в Чехії. Причому юшка може бути абсолютно різною. У даному рецепті пропоную картопляний суп.

Інгредієнти

Хліб чорний – 2 шт. хлібці докторські (хліб грубого помелу)
Картопля – 3-4 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Вершкове масло – 50 г
Плавлений сир – 30 г
Цибуля зелена – 2 пера
Вода – 200 мл
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Базилік – жменя

Як приготувати Чеський картопляний суп пюре в хлібі