Фаршировані курячі конвертики, з помідорами і моцарелою

Нічого особливого, використовуються прості, звичні продукти, але яка виходить краса і неймовірний смак страви! Пробуємо приготувати куряче філе фаршироване під назвою «конвертики»

Інгредієнти

куряче філе — 4 штуки
свіжий помідор — 1-2 штуки *можна використовувати в’ялені помідори
шпинат — за смаком
маленькі кульки моцарелли — 60 г
білий перець мелений — за смаком
сирний соус готовий — 20 г
рідкий мед квітковий — 20 мл
столова гірчиця — 20 р
кам’яна сіль тонкомолота — за смаком
масло — для смаження

Як приготувати Фаршировані курячі конвертики, з помідорами і моцарелою

Куряче з ніжною сирною начинкою, помідорами і шпинатом бажано готувати у великих кількостях, так як ті, хто спробує таке блюдо, просто не зможуть обійтися без добавки.

Покроковий рецепт

Промити у великій кількості проточної води куряче філе, потім викласти їх на паперовий рушник, почекати, коли вони підсохнуть. Далі необхідно дуже акуратно вирізати філе в кишеню, зробивши надріз за допомогою гострого ножа.

Посолити оброблене куряче філе і приправити перцем, накрити харчовою плівкою і залишити хвилин на п’ятнадцять, в цей же час необхідно нарізати невеликими скибочками промиті помідори.

Нафарширувати кожне куряче філе нарізаними помідорами, моцарелою і шпинатом, потім закрити всі заготовки (для більшої надійності можна скріпити зубочистками).

В цей же час необхідно приготувати пікантний соус, а для цього в миску середнього розміру слід влити певну кількість рідкого меду, додати готовий сирний соус і гірчицю, збити.

Фаршировані курячі кишеньки викласти на розпечену сковороду і смажити на сильному вогні до рум’яності, потім зменшити вогонь і тушкувати до готовності (при необхідності можна налити трохи води).

Готове куряче філе фаршироване перекласти на блюдо і подавати в гарячому вигляді з яким-небудь салатом зі свіжих овочів і раніше приготованим соусом. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пастуша запіканка