Свинина з грибами по-домашньому, в духовці

Для приготування не потрібно якихось особливих навичок, однак час і гарний настрій.

Інгредієнти

свинина, шийна частина — 0,5 кг
гірчиця — 50 грам
сіль — за смаком
чорний перець — щіпка
майонез — 40-50 мл
сир — 200 грам
гриби печериці — 200 грам
цибуля ріпчаста — 1 штука
соняшникова олія — 20 мл

Як приготувати Свинина з грибами по-домашньому, в духовці

Ніжна, соковита, апетитна свинина, запечена в духовці. З пюре з картоплі в якості гарніру, це відмінне блюдо для вечірньої трапези в колі сім’ї, з овочевим салатом – відмінно впишеться і в святковий стіл.

Покроковий рецепт

М’ясо обробити, порізати на рівні не більше 1 см завтовшки шматочки. В окремій мисці змішати гірчицю, сіль, чорний перець і кип’ячену воду. Покласти туди м’ясо і поставити в холодильник на 40 хвилин.


Сир натерти на крупній тертці. Печериці порізати скибочками. Цибуля ріпчаста очистити від лушпиння, нарізати півкільцями.


Духовку розігріти при 180 градусах. Деко змастити олією. Дістати м’ясо з холодильника. Викласти першим шаром м’ясо, зверху цибулю, гриби, сир. Все полити майонезом. І поставити в духовку на 40-50 хвилин. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Свинячо-яловичі котлети, фаршировані грибами