Фаршировані перці на здоровя

Фаршировані перці на здоровя – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт дуже простий у приготуванні і не вимагає багато часу. При наявності об’ємної посуду можна нагодувати велику кількість народу якісною їжею.

Інгредієнти

перець болгарський – 7-9 штук залежить від розміру, колір може бути будь
фарш домашній – 500 гр. підійде з яловичини або курячий
рис бурий – 200гр. в сухому вигляді
зелень петрушки і селери – 6-7 гілочок зміна кількості не позначиться на смаку страви
цибулина – 1 штука середнього розміру
яйце – 1 штука сире
молоко – 100 грам
перець, сіль – за смаком

Як приготувати Фаршировані перці “на здоров’я”