Рулька, запечена в рукаві

Час приготування: 1 ч. 35 хв.

Соковите мяско з прошарком відмінно підійде і на друге і для бутербродів.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Свиняча рулька — 1 шт
м’ясиста
сіль — 1 ч. л.
перець чорний мелений — за смаком
паприка солодка червона — 0,5 ч. л.
хмелі сунелі — 0,25 ч. л.
базилік — 0,5 ч. л.
часник — 6-7 зубчиків

Як приготувати Рулька, запечена в рукаві

Коли не знаєш куди застосувати рульку цей рецепт прийде на виручку. Простий у приготуванні і смачненький.

Покроковий рецепт

1

Перевіряємо шкуру на наявність волосків, видаляємо в разі знахідки. Під струменем води з крана якісно промиваємо.

2

Видаляємо з лушпиння часнику. Раздавливаем його, прибираємо серцевиною (щоб прибрати гіркоту) і рубаємо дрібно-дрібно. Хто хоче може натерти або вдатися до чеснокодавилке.

3

Ретельно присмачую рульку спеціями і сіллю з часником.

4

Переміщаємо обмащений рульку в рукав для запікання. Зав’язуємо його. Духова шафа на 200 градусів включаємо і гомілку всередину відправляємо. Через пів годинки рукав потрібно проткнути, для виходу повітря.

5

Через 1,5 години готування робимо надріз в рукаві і на 5 хвилинок залишаємо до освіти золотинки.

6

Нарізаємо на шматочки, подаємо до столу. За бажанням бутербродики можна зробити, а можна з гарніром або овочевим салатом.
Приємного апетиту.

Дивіться також:  Печена картопля на гарнір до мяса