Свинина з яблуками і часниковою заправкою

Свинина з яблуками — ситне друга страва до святкового столу!

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Часник молодий — 1 пучок
Масло рослинне — 1 ст. л.
Суміш спецій — за смаком
Свинина — 450 г
Сіль — за смаком
Яблука — 3 шт.
Соєвий соус — 2 ст. л.

Як приготувати Свинина з яблуками і часниковою заправкою

Свинина з яблуками в часникової заправки – це смачне, пікантне і ароматне блюдо простого приготування. М’ясо містить у смаку, м’яке, соковите і дуже апетитне. Запечені яблука відмінно доповнюють свинину, особливо, якщо їх збити запеченими і подавати як соус.

Покроковий рецепт

Натерти свинину сіллю і сумішшю перців.

Збити в блендері соєвий соус з зеленим часником, олією та цибулею.

Натерти м’ясо часниковою заправкою і залишити на півгодини, а краще всього — на цілу ніч у холодильник маринуватися.

Очистити яблука від серцевини і відправити у форму з маринованою свининою. Відправити блюдо в духову шафу, розігрітий заздалегідь до 180-200 градусів. Запікати свинину до білого розрізу під кришкою або шаром фольги.

За п’ять хвилин до готовності м’яса відкрити кришку, щоб свинина зарум’янилася.

Подавати ароматне, смачне і соковите м’ясо до столу!

У розрізі свинина має легкий рожевий відтінок, м’ясо соковите, м’яке і смачне. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Шніцель з соусом песто під сиром