Бефстроганов з яловичини по-домашньому

Яловичину краще замаринувати заздалегідь, чим довше вона маринується, тим менше часу доведеться витратити на її приготування. Раджу купувати свіже м’ясо, а не заморожене.

Інгредієнти

Яловичина — 350 гр.
Цибуля — 1/2 головки
Морква — 1/2 шт.
Паприка — 2 ч. л мелена
Сметана — 2 ст. л
Томатна паста — 1 ст. л
Сіль, перець — за смаком
Вода, олія — для смаження і тушкування

Як приготувати Бефстроганов з яловичини по-домашньому

Простий рецепт популярного страви на домашній лад. Простий у приготуванні, чудово підійде для вечері.

Покроковий рецепт

Приготувати суміш для маринування м’яса: змішати паприку, перець, сіль


Яловичину обваляти у цій суміші і залишити на 45-60 хвилин

Яловичину нарізати проти волокон на скибочки для смаження. Обсмажити на сковороді з кожного боку за 3-5 хвилин.

Обсмажені скибочки м’яса порізати на тонкі смужки.

Цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на тертці (я використовую натерту заморожену).

Викласти на сковороду цибулю, моркву, м’ясо, додати воду, томатну пасту і тушкувати 35-45 хвилин, до м’якості. За 5 хвилин до готовності додати сметану.

Подавати з улюбленим гарніром, відмінно підходить гречка.

Дивіться також:  Ліниві голубці