Фарширований кабачок мясом

Час приготування: 1 година

Ах, осінь. Ця золота осінь. Прекрасна пора побалувати себе смачненьким, ситним і не змерзнути духовки. Рецептів фаршированих кабачків в інтернеті дуже багато. Я Вам покажу як готую його я.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
кабачок — 1-3
шт
фарш — 1
кг
сир — 300
гр
майонез — 300
гр
спеції — за смаком
цибуля — 3
шт

Як приготувати Фаршировані кабачок м’ясом

Я зробила без рису, можна і приготувати фарш як на голубці. Можна з помідорами. Загалом дерзайте, фантазуйте, на скільки вистачить у Вас «кулінарної» фантазії. Головне готувати з гарним настроєм.

Покроковий рецепт

1

Готуємо продукти для приготування. Почистити цибулю, кабачок вимити.

2

Обсмажуємо фарш з цибулею до готовності, солимо, перчимо.

3

З кабачка знімаємо шкірку. Виймаємо середину і режим на кільця.

4

Приварюємо кабачок в підсоленій воді.

5

Викладаємо рівномірно у формочки кабачок або керамічний посуд для запікання.

6

Заповнюємо кабачок фаршем.

7


Зверху поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром.

8

Так як продукти у нас усі готові, ставимо в духовку на 15 хвилин, щоб сир розплавився.

Дивіться також:  Картопляна запіканка з мясним фаршем