Телячий стейк, тушкований у вині з овочами

Стейк з телятини – це самий ніжний варіант страви з м’яса. Доповнять його смажені овочі і сочня трава.

Інгредієнти

стейк з телятини (яловичини) — 300 грам
червоне вино — 1 склянка
листя салату — 200 грам
солодкий перець — 1 штука
гострий перець — 1 стручок
цибуля — 1 головка
сіль, перець, спеції — за смаком

Як приготувати Телячий стейк, тушкований у вині з овочами

В даному блюді виходить ніжне м’ясо, так як спочатку ми обсмажуємо його на сильному вогні, «запечатуючи» його, не даючи витекти зайвого соку. А потім тушкуємо в червоному вині. Дуже смачно!

Покроковий рецепт

1. Стейк з телятини приправити спеціями і відправити смажитися на сковороді. Спочатку смажимо до рум’яної скоринки, потім зменшуємо вогонь, додаємо червоне вино і доводимо м’ясо до готовності під закритою кришкою.

2. Перець промийте, видаліть насіння і плодоніжку, нарізати соломкою. Цибулю почистіть і наріжте півкільцями. Обсмажте овочі на іншій сковороді на олії. Посоліть овочі за смаком.

3. На блюдо викладіть готовий стейк з телятини.

4. Поруч викладіть листя салату. Якщо необхідно, порвіть руками. Зверху викладіть обсмажені солодкий і гострий перець з цибулею.

Дивіться також:  Рагу з яловичини і кабачків