Куряча грудка, фарширована апельсином в духовці

Незвичайна і яскрава палітра смаків зі звичайних і повсякденних інгредієнтів.

Інгредієнти

куряча грудка — 1
апельсин — 0,5
сіль — за смаком
спеції — за смаком
кунжут — 1 ч. л.

Як приготувати Куряча грудка, фарширована апельсином в духовці

Коли набридли звичні рецепти можна урізноманітнити своє меню таким яскравим і соковитим стравою. Грудка чудово впишеться в раціон любителів своєї фігури, так і тих хто просто любить смачно поїсти.

Покроковий рецепт

У підготовленій грудці робимо надріз поздовжнього типу

Очищені апельсинові часточки вкладаємо у кишеню, попередньо підсолений

Удобрюємо нашу грудку з апельсином спеціями за смаком, можна імбир і паприку)

Закриваємо кишеньку і присмачую невеликою кількістю цедри апельсина

Загортаємо все у фольгу і відправляємо в розігріту духовку до 190 градусів на 20 хв

Дістаємо нашу страву, розкладаємо на тарілочки, розподіляємо кунжут на грудці і сервіруємо тарілочки.
Приємного апетиту.

Дивіться також:  Курячі шашлички в цитрусовому маринаді