Соковиті курячі гомілки в соєвому соусі

Апетитне блюдо, приготоване з курячих гомілок з використанням майонезу і соєвого соусу.

Інгредієнти

Гомілка куряча — 3 штуки
Сіль — за смаком
Суміш мелених перців — за смаком
Майонез — 1 столова ложка
Соєвий соус — 1 столова ложка
Олія рослинна — 1 столова ложка
Часник — 2 зубчики

Як приготувати Соковиті курячі гомілки в соєвому соусі

Даний рецепт приготування курячих гомілок цілком можна запропонувати для святкового застілля. Для реалізації потрібні розморожені курячі ніжки (гомілки), майонез, спеції, класичний соєвий соус і рослинна олія для змащування форми. Пікантний смак страві додає часник.

Покроковий рецепт

Отже, готуємо курячі гомілки. Промиваємо їх, обсушуємо паперовим рушником. Перекладаємо гомілки в миску, підсипаємо спеції: сіль і суміш мелених перчиком. Можна взяти і інші улюблені приправи.

Очищаємо часник. Подрібнюємо його на тертці або пропускаємо через прес.

До інгредієнтів в миску, додаємо будь майонез.

Вливаємо слідом класичний соєвий соус.

Добре перемішуємо інгредієнти. Можна залишити гомілки маринуватися, але якщо часу немає, то відразу перекладаємо їх у змащену форму для запікання. Форму накриваємо фольгою, ставимо в духовку при 220 градусах на 30 хвилин. Фольгу через покладений час прибираємо, а гомілки запікаємо ще 15 хвилин.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Котлети по-албанською з курячого філе