Свинина, запечена з пряними травами в рукаві

Як приготувати Свинина, запечена з пряними травами в рукаві

Для приготування такого ароматного м’ясної страви рекомендується використовувати свинячий ошийок, що стосується пряної зелені, то кращим варіантом можуть стати спеція «Італійські трави».
Інгредієнти:
– гілочки свіжої кінзи (дві штуки);
– свинина (870 р);
– італійські трави (5 г);
– невеликі часточки часнику очищені (дванадцять штук);
– солодка гірчиця із зернами (16 м);
– свіже листя зеленого базиліка (24 м);
– ароматизована сіль харчова (за смаком);
– свіжозмелений білий перець (на смак).
Послідовність приготування:
Промиту свинину викласти на паперовий рушник, потім викласти це м’ясо на робочу поверхню столу. Зробити на м’ясі два вертикальних глибоких надрізи так, щоб свинина відкрилася як розкладна книжка. Після цього накрити свинину щільною харчовою плівкою і м’ясо злегка відбити кухонним молоточком. З усіх боків натерти відбиту свинину білим перцем і сіллю, присипати подрібненими сушеними травами. Почистити і дуже дрібно порубати все часникові зубчики, подрібнити промиті листя базиліка. Відправити ці інгредієнти в миску невеликого розміру, додати солодку гірчицю, перемішати все, потім гарненько змастити отриманим гірчичним соусом м’ясо, перекласти свинину в рукав, закрити отвір міцною ниткою. Зробити на рукаві кілька маленьких отворів, через них буде виходити пара, потім відправити його в духовку, розігріту до двохсот градусів, запікати свинину з пряними травами приблизно дві години.
Як тільки ароматне м’ясо буде готове, перекласти його на блюдо, присипати будь рубаною зеленню і подавати з тушкованою капустою.

Дивіться також:  Гнізда з фаршу і картоплі в духовці