Мясні стожки

Час приготування: 1 год 10 хв

Стожки з м’ясного фаршу — ситний і легкий у приготуванні варіант вашої вечері!

Інгредієнти

Кількість порцій: 7
Фарш свино-яловичий — 500 гр
Хліб — 100 гр
Яйця — 1 шт
Часник — 2 зубчики
Цибуля — 3 шт
Морква — 2 шт
Картопля — 3 шт
Помідор — 2 шт
Сметана — 200 гр
Сир — 150 гр
Сіль, перець — за смаком

Як приготувати М’ясні стожки

Стожки готуються дуже легко, а начинку можна зробити на свій розсуд. Це можуть бути гриби, яйця, оливки, кабачок, капуста, картопля і т. д. залишаються Незмінними інгредієнтами сир і фарш. У цьому рецепті використовується свино-яловичий фарш (він соковитіше, у порівнянні з курячим), але можна взяти курячий або индюшиный.

Покроковий рецепт

1

Хліб залити водою, дати трохи постояти, віджати, подрібнити і додати у фарш. До нього ж додати сіль, перець, часник і яйце. Все добре перемішати. Хліб зробить фарш більш м’яким.

2

На сковороді, з невеликим додаванням олії, обсмажити цибулю і моркву до м’якості. Посолити, поперчити.

3

Сметану посолити, поперчити. Можна ще додати зелень і трохи сиру.

4


Сиру картоплю (варену) і сир натерти на крупній тертці

5


На змащений олією лист викласти фарш у формі коржа, зробити невелике поглиблення в середині.

6


Викласти цибулю з морквою, змастити сметаною (приблизно 1 ч. л. на один корж).

7


Зверху викласти помідори, потім картоплю.

8


Знову змастити сметаною і посипати тертим сиром.

9

Запікати стожки в духовці 40 хв при температурі 180 градусів. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Лінивий торт без тесту