Котлети з мясного фаршу з начинкою з сиру і зелені

Як готувати м’ясні котлети з багатою начинкою і в чому ж полягають плюси такої начинки? Давайте дізнаємося прямо зараз!

Інгредієнти

Фарш
м’ясний фарш 0.5 кг суміш яловичини і свинини, 60% на 40% відповідно
цибуля ріпчаста — 1 невелика головка
куряче яйце — 1 штука
мускатний горіх, чорний перець, сіль — на ваш смак з сіллю будьте акуратніше, так як в начинці буде солоний сир
Начинка
пармезан або будь-який інший твердий сир — 100 грам
вершкове масло (без рослинних жирів) — 50 грам
петрушка і кріп — 2 столові ложки з гіркою
Паніровка
мелені сухарі — 3 столові ложки
куряче яйце — 1 штука

Як приготувати Котлети з м’ясного фаршу з начинкою з сиру і зелені

Представляємо вам новий рецепт страви з м’яса, точніше, м’ясних котлет. Начинка, яку ми будемо використовувати у приготуванні цієї страви, зробить м’ясо дуже соковитим і ніжним. В якості гарніру до цих котлеткам чудово підійдуть гречана каша, рис або страви з картоплі.

Покроковий рецепт

Очищаємо цибулю, ріжемо його маленькими кубиками. Змішуємо з м’ясом і курячим яйцем. Додаємо сіль і спеції, все ретельно перемішуємо.
Натираємо на тертці пармезан і, попередньо охолоджене вершкове масло.

Зелень дрібно шаткуємо і змішуємо всі три компоненти.

Формуємо коржі з м’ясної суміші. Також ліпимо рівну кількість грудочок із суміші сиру, зелені і масла. У кожну корж кладемо начинку, скачуємо кульку, опускаємо його в збите куряче яйце. Потім в сухарі, слідом — знову в яйце.

Відправляємо котлети на розігріту сковороду з оливковою олією.

Обсмажуємо м’ясні котлети на олії по 7 хвилин з кожного боку, потім обережно (масло може бризкати) додаємо води в сковороду і смажимо ще 5-10 хвилин для соковитості.

Дивіться також:  Мясні биточки з рисом

Приємного апетиту!