Як готувати м’ясні котлети з багатою начинкою і в чому ж полягають плюси такої начинки? Давайте дізнаємося прямо зараз!
Інгредієнти
Фарш | |
м’ясний фарш 0.5 кг суміш яловичини і свинини, 60% на 40% відповідно | |
цибуля ріпчаста – 1 невелика головка | |
куряче яйце – 1 штука | |
мускатний горіх, чорний перець, сіль – на ваш смак з сіллю будьте акуратніше, так як в начинці буде солоний сир | |
Начинка | |
пармезан або будь-який інший твердий сир – 100 грам | |
вершкове масло (без рослинних жирів) – 50 грам | |
петрушка і кріп – 2 столові ложки з гіркою | |
Паніровка | |
мелені сухарі – 3 столові ложки | |
куряче яйце – 1 штука |