Мясні зрази з кабачком

Час приготування: 50 хвилин

Цей рецепт зраз з яйцем всередині. Готується не складно, виглядає красиво.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Фарш свинячий — 300 р.
Сіль — за смаком
Перець — за смаком
Яйце — 1 шт.
Помідор — 1 невеликий
Цибуля ріпчаста — 1 невелика головка
Кабачок дрібний — половина

Як приготувати М’ясні зрази з кабачком

Зрази — це котлети фаршировані. Начинки можуть бути різні за смаком: з грибами, з яйцями, з сиром, з смаженою цибулею… Можна експериментувати з начинками або готувати кожен раз з різного фаршу.

Покроковий рецепт

1

Фарш посолити, поперчити, додати яйце, перемішати.

2

Терті на тертці помідори і цибулю додати до фаршу, перемішати.

3

Потерти на тертці кабачок, віджати сік і додати до фаршу.

4



Зварити яйця. Остудити, очистити. З фаршу сформувати плоску котлету, покласти в середину яйце і загорнути так, щоб яйце повністю закрилося фаршем. Краще це робити за допомогою пакету.

5

Укладаємо на деко, відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 40, попередньо додавши трохи води. Готові зрази красиво викладаємо на тарілку, прикрашаємо й подаємо!

Дивіться також:  Котлети курячі з кабачком