Французький омлет

Повітряний омлет з сиром

Інгредієнти

яйця курячі — 3шт
масло вершкове — 5г
Молоко — 50мл
Сир — 50г
Сіль — за смаком

Як приготувати Французький омлет

Омлет — це один з варіантів класичного сніданку. Без засмаженою скоринки, з використанням тільки натуральних інгредієнтів, він підійде як дорослим, так і дітям. Якщо класичний рецепт з використанням тільки яєць і молока вам вже переситився, пропонуємо відмінну альтернативу.

Покроковий рецепт

Візьміть велику зручну миску розбийте в неї яйця і додайте молоко. Збийте отриману масу віночком, міксером або просто виделкою до однорідної маси. Додайте сіль і перець.

Розігрійте вершкове масло на сковороді. Силіконовій пензликом розподіліть розтоплене масло рівномірно по дну сковороди

Акуратно влийте суміш яєць з молоком на сковороду, вогонь при цьому повинен бути середнім.

Потріть сир твердих сортів на середній тертці

Коли омлет буде готовий, насипте зверху сир і акуратно переверніть одну половину омлету, накриваючи таким чином її другу половину.

Подавати страву необхідно в гарячому вигляді одразу після приготування, попередньо розрізавши на порційні шматочки.

Дивіться також:  Омлет з курячим баликом під шапкою сирної