Омлет зі шпинатом і сиром

Час приготування: 10 хвилин

Легкий омлет на сніданок, насичений вітамінами, амінокислотами та мінеральними речовинами, наповнить вас енергією і збереже вашу талію.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
яйця — 2 штуки
сметана — 1 столова ложка
або молоко 50 гр
вершкове масло — 20 гр
сіль — за смаком
шпинат — 50 гр
за смаком
сир — 30 гр
регулювати за смаком

Як приготувати Омлет зі шпинатом і сиром

Тим, хто стежить за своєю фігурою піклуючись про здоров’я, потрібно починати ранок з насиченого омлету зі шпинатом і сиром. У нього входять ряд мінеральних речовин — кальцій, йод, залізо і вітаміни групи В, D, E; амінокислоти. Хто любить готувати страви з яєць, той повинен знати, що найкорисніший з них — омлет, який зберігає в собі всі корисні речовини, засвоюючи в організмі. Цей омлет готується на вершковому маслі, яйця не збиваються, а перемішуються. Урізноманітніть свій сніданок, приготуйте це блюдо зі шпинатом, додайте помідори, сир, шинку, гриби.

Покроковий рецепт

1


Підготовка
У глибоку миску розбиваємо два яйця, окремо нарізаємо шпинат невеликими шматками, відміряємо ложку сметани.

2


Змішуємо інгредієнти
В яйця додаємо шпинат, сметану, солимо і акуратно перемішуємо виделкою.

3

Приготування Крок 1
Нагріваємо жаровню до 100% і зменшуємо вогонь. Омлет смажиться на середньому вогні, але жаровня при цьому, повинна бути добре нагріта. Кладемо масло, коли розтопиться, розподіляємо його по всій площі. Виливаємо приготовану суміш.

4

Крок 2
Беремо сир, розламуємо його на шматки, розкидаючи зверху на омлет. Якщо хочете пишний, то закрийте кришкою, якщо тонкий, то смажте з відкритою.

5

Подавати страву
На тарілку з омлетом додайте хліба з маслом і шматочок шинки. До цієї страви добре підійде кава, какао або чашка чаю.

Дивіться також:  Білий соус Тартар для риби