Омлет «Пуляр»

Час приготування: 10 хвилин

Здивуйте своїх коханих, рідних і близьких.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Яйця — 3
сіль — щіпка
олія — для смаження

Як приготувати Омлет «Пуляр»

Дуже просте приготування, впорається навіть школяр. Один інгредієнт.

Покроковий рецепт

1

Дістати яйця з хололильника

2

Відокремити білки від жовтків

3

Білки збити в пишну піну з дрібкою солі , до міцних піків

4


Поставити розігріватися сковорідку, змастити рослинним маслом, якщо антипригарна , можна без масла.
Жовтки розім’яти виделкою і вилити на сковорідку.

5


Викласти зверху білки і накрити кришкою. У кришці обов’язково має бути отвір для виходу пари.
Готуємо на повільному вогні 6 хвилин

6



Насолоджуємося смачним омлетом ПУЛЯР. Можна розрізати і подавати у вигляді сендвіча.

Дивіться також:  Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі