Яєчня з грінками

Час приготування: 15 хвилин

Кусочница — це смажений хлібець, залитий збитими яйцями.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Яйця курячі — 4 шт.
Молоко — 50 мл
Білий хліб — 4 скибки
Зелень — 1 ст. л. (дрібно нарубану)
Сіль — за смаком

Як приготувати Яєчня з грінками

Яєчня – що може бути простіше. Незліченна кількість рецептів, як простих варіантів, так і ускладнених. Пропоную вам свій рецепт — кусочница, тобто смажені грінки хліба, залиті омлетом.

Покроковий рецепт

1

Сковорідку змастити маслом і розігріти.
Взяти хліб, нарізати на невеликі порційні шматки і обсмажити з обох боків до рум’яної скоринки.

2

Взяти яйця (залежно від розміру яєчні, кількість яєць в рецепті ви можете поміняти), збити їх в мисці разом з сіллю, за бажанням додати зелень. Додати молоко і знову збити.

3

Залити цією сумішшю тільки що підсмажені грінки. Готувати на середньому вогні. Коли білок стане білим, яєчню можна знімати з вогню — вона вже готова.

4

Яєчню можна подавати до столу.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Щі з квашеної капусти