Котлети з індички з овочами і зеленню

Швидко, соковито і корисно.

Інгредієнти

фарш індички — 1 кг
морква — 3 шт
цибулина — 1 шт
яйце — 2 шт
часник — 2-3 зубчики
зелень — за смаком
сіль — за смаком
перець — за смаком
паприка — за смаком

Як приготувати Котлети з індички з овочами і зеленню

Котлети з фаршу індички відмінне дієтичне блюдо. Вони готуються дуже швидко і просто, підходять до будь-якого гарніру. Їх обов’язково полюблять діти.

Покроковий рецепт

Беремо філе індички і робимо з неї фарш. Можна купити готовий фарш.


За допомогою блендера подрібнюємо велику цибулину.



Морква також подрібнюємо за допомогою блендера.





Кладемо в миску фарш, морква, цибуля. Розбиваємо яйця .Кладемо мелконарезанного зелень. Видавлюємо часник. Додаємо сіль, перець. Ретельно все перемішуємо.

Деко застеляємо папером для випічки. Змочуємо Руки у воді і починаємо формувати котлети. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 котлеток, це 2 дека.

Ставимо деко в розігріту духовку на 180 градусів і запікаємо протягом 20 хвилин. Готовність можна перевірити за допомогою зубочистки. Якщо при вийманні з котлети на зубочистці не залишається фарш, страва готова.

Дивіться також:  Рубані котлети з філе індички зі спагеті