Рибні котлети з консервів

Простий і доступний рецепт приготування соковитих котлеток, які готуються з консервів та манної крупи. Такі рибні котлети можна запропонувати до обідньої або вечірньої трапези.

Інгредієнти

Рибні консерви — 1 банку в маслі
Манна крупа — 1 склянка
Яйце — 2 штуки
Цибуля — 1 штука
Майонез — 2 ст. ложки
Сіль — за смаком
Мука — 4 ст. ложки
Масло рослинне — 40 мл

Як приготувати Рибні котлети з консервів

Рецепт призначається всім любителям простих рибних страв. Основний інгредієнт у запропонованому рецепті – це рибні консерви. Можна взяти, наприклад, сардини, сайру. Важлива умова – рибні консерви повинні бути в маслі, без додавання томатної пасти. Другий основний продукт для рибних котлет – манна крупа. Впевнені, що така крупа знайдеться у кожної господині. Крім перерахованих інгредієнтів в рецепті використовується майонез, курячі яйця. Подробиці приготування рибних котлет з консервів з манної крупи описані нижче.

Покроковий рецепт

Відкриваємо баночку рибних консервів. Готуємо невелику миску.

У миску переправляємо рибні шматочки, але без масла. Тепер озброюємося звичайною столовою виделкою. Рибні шматочки розминаємо виделкою.

Відміряємо заявлена кількість манної крупи. Пересипаємо манку в миску до рибної маси. Перемішуємо інгредієнти.

Тепер очищаємо невелику цибулину. На обробній дошці дрібно шаткуємо очищений ріпчасту цибулю. Цибульну нарізку відправляємо в миску.

Залишилось до інгредієнтів в миску додати майонез (до речі, його можна замінити сметаною) і розбити пару яєць. Приправляємо інгредієнти сіллю за смаком. Всі введені інгредієнти добре перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин. Цього часу достатньо, щоб манка набухла.

Належний час вийшло. На сковороду вливаємо олію. Добре прогріваємо. З отриманого рибного фаршу формуємо котлетки, які обвалюємо в борошні.

Котлети перекладаємо на сковороду для смаження. Підсмажуємо рибні котлети з двох боків до утворення легкої скоринки.

Дивіться також:  Карасі в панірувальних сухарях на сковороді

Апетитні рибні котлети з консервів та манної крупи готові! Подавати котлети можна як самостійне блюдо, використовувати для приготування бутербродів або запропонувати до столу з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!