Тефтелі з індички з рисом

Основні інгредієнти: фарш з індички, рис, цибулю. Прості інгредієнти, смачне блюдо.

Інгредієнти

Рис — 1/2 склянки
Фарш з індички — 300 р.
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Сіль, перець — за смаком

Як приготувати Тефтелі з індички з рисом

Рецепт ніжних тюфтельок з індички, сподобається тим. хто стежить за калоріями і фігурою. М’ясо індички вважається дієтичним, тому страви, приготовані з нього, вважаються низькокалорійними, звичайно, якщо не додавати багато масла або не заважати фарш з іншими видами м’яса, більш жирними. Сміливо можна готувати з індички діткам.

Покроковий рецепт

Рис відварюємо до підлозі готовності. Промиваємо, зціджуємо воду, кладемо рис в глибоку миску.

Додаємо фарш. Цибулю тремо на тертці, все перемішуємо. Не забуваємо посолити і поперчити.

Робимо тефтелі потрібного вам розміру (краще це робити мокрими руками, щоб фарш не прилипав сильно). Розігріваємо сковороду, наливаємо олію, кладемо тефтелі на сковороду. Обсмажуємо з двох сторін.

Додаємо воду (краще гарячу з чайника), щоб покрила тефтелі до верху, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, додаємо сіль, лавровий лист, перець горошком (можна будь-яку приправу, яка подобається вам). Залишаємо на помірному вогні хвилин на 30.



Готуємо гарнір. Укладаємо все на тарілку, подаємо гарячим. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пиріжки з мясним фаршем в духовці