Бефстроганов з яловичини в сметанно-томатний підливі

Бефстроганов з яловичини в сметанно-томатний підливі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Раніше бефстроганов був дуже поширений через систему громадського харчування. І завжди хочеться згадати рецепти з дитинства. Виходить дуже смачне м’ясо з підливою.

Інгредієнти

Яловичина (м’якоть) – 600 гр
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Вода або бульйон – 1,5 склянки
Борошно – 1 ст. ложка
Масло вершкове – 50 гр
Масло рослинне – 2-3 ст. ложки
Сметана – 1 стакан
Томатна паста – 1 ст. ложка
Перець чорний мелений – за смаком та бажанням
Сіль – 0,75 ч. ложки

Як приготувати Бефстроганов з яловичини в сметанно-томатний підливі