Фрикадельки з баранини

Фрикадельки з баранини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фрикадельки виходять надзвичайно ароматні і смачні.

Інгредієнти

Фарш з філе баранини – 500 гр.
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Часник – 3 зубчики
Морква – 1 шт.
Масло рослинне – 3 столові ложки
Куркума – 1 столова ложка
Листя пажитника сушені – 1 столова ложка
Бадьян – 3 шт.
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Насіння фенхелю – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Кардамон зелений – 7 шт.
Часник сушений – 1 чайна ложка
Насіння пажитника – 1 столова ложка
Чорний кмин – 1 чайна ложка
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки
Мелена зіра – 1 столова ложка
Перець чилі мелений – 1 чайна ложка
Гарам масала – 1 столова ложка
Корінь імбиру – 50 гр.
Кінза – невеликий пучок
Лимон – 1/2 шт.
Гранат – 1/4 шт.
Йогурт – 300 мл
Сіль – за смаком
Томатна паста – 3 столові ложки

Як приготувати Фрикадельки з баранини