Свиняча відбивна з апельсином, в духовці

Ніжна свиняча відбивна з апельсином під сирною скоринкою, запечена в духовці.

Інгредієнти

Свинина вирізка — 300 г
Апельсин — 2 кружечка
Гірчиця — 20 р
Сир — 50 г
Сіль — за смаком
Чорний мелений перець — за смаком
Олія рослинна — 1 столова ложка
Трави — за бажанням я не додавала

Як приготувати Свиняча відбивна з апельсином, в духовці

Свиняча вирізка чудово підходить до даного страві. Страву можна назвати і м’ясом по-французьки, тільки з апельсином. Апельсин з травами надає яскраві смакові нотки.

М’ясо відбивається і запікається в духовці з апельсином під сиром. Це блюдо підійде і для домашнього вечері, і для урочистого випадку.

Покроковий рецепт

Свинячу вирізку нарізати на шматочки завтовшки 2 пальця. Кожен шматочок відбити (щоб бризки не летіли в різні сторони, я відбиваю м’ясо в целофановому пакеті). М’ясо посолити, поперчити з обох сторін.

Сформувати руками з відбитого стейка коло.

Апельсин нарізати кружками, обрізати шкірку, видалити кісточки. Викласти на м’ясо апельсинове колечко.

Не закриту частину відбивною рясно змастити гірчицею.

Всі присипати дрібно тертим сиром.

Відбивні викласти в вогнетривке блюдо, выстеленное пекарської папером або фольгою і злегка змащене олією. Запікати м’ясо з апельсином близько 15 хвилин або до готовності при температурі 180 градусів.

А-ля «м’ясо по-французьки» можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Мясо по-французьки