Курячі ПП-тефтелі в духовці

Курячі ПП-тефтелі є універсальним стравою, в якому співвідношення білків і вуглеводів складають добову норму для людини.

Інгредієнти

фарш — 500 гр
цибуля — 2 головки
рис — 200 гр
помідори — 2 шт
томатна паста — 2 ст ложки
яйце — 1 шт

Як приготувати Курячі ПП-тефтелі в духовці

Правильне харчування – запорука здоров’я. І це не черговий маркетинговий хід індустрії харчування. Ми – це те, що ми їмо. Курячі тефтелі в духовці дуже корисні, оскільки містять в собі велику кількість білка, який так необхідний для будівництва м’язової тканини. Завдяки вмісту рису, страва стає дуже ситним за рахунок наявності складних вуглеводів.

Покроковий рецепт



Підготовка фаршу.
Для приготування страви можна використовувати будь фарш, проте, перевага віддається саме курячому. Першим кроком є розморожування фаршу до природного стану ( заледенелой грудочки повинні бути відсутніми)
Після того, як розморожений фарш, до нього потрібно додати подрібнену цибулю (краще це зробити в блендері), рис, спеції за смаком, сіль. Дану суміш необхідно ретельно перемішати, після чого розбити яйце.

Формування тюфтельок
Тефтелі рекомендується робити середніх розмірів, так як вони неймовірно ситні! Для цього з фаршу формуємо колоподібні грудочки, які відразу укладаємо на аркуш ( його потрібно попередньо змастити маслом)! Ніяку борошно не використовуємо, вона нам не потрібна!



Підготовка листа до духовці і подальша готування
Після того, як тефтелі сформовані і викладені на деко, між тюфтельками необхідно викласти нарізані помідори і півкільця цибулі. Залити зазначене томатною пастою, розведеною з водою (на 3-5 см, накрити фольгою і поставити в духовку на 30 хвилин!

Блюдо готове до вживання!

Дивіться також:  Швидка мясна підлива