Курячі ПП-тефтелі в духовці

Час приготування: 1 год 10 хв

Курячі ПП-тефтелі є універсальним стравою, в якому співвідношення білків і вуглеводів складають добову норму для людини.

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
фарш — 500 гр
цибуля — 2 головки
рис — 200 гр
помідори — 2 шт
томатна паста — 2 ст ложки
яйце — 1 шт

Як приготувати Курячі ПП-тефтелі в духовці

Правильне харчування – запорука здоров’я. І це не черговий маркетинговий хід індустрії харчування. Ми – це те, що ми їмо. Курячі тефтелі в духовці дуже корисні, оскільки містять в собі велику кількість білка, який так необхідний для будівництва м’язової тканини. Завдяки вмісту рису, страва стає дуже ситним за рахунок наявності складних вуглеводів.

Покроковий рецепт

1



Підготовка фаршу.
Для приготування страви можна використовувати будь фарш, проте, перевага віддається саме курячому. Першим кроком є розморожування фаршу до природного стану ( заледенелой грудочки повинні бути відсутніми)
Після того, як розморожений фарш, до нього потрібно додати подрібнену цибулю (краще це зробити в блендері), рис, спеції за смаком, сіль. Дану суміш необхідно ретельно перемішати, після чого розбити яйце.

2

Формування тюфтельок
Тефтелі рекомендується робити середніх розмірів, так як вони неймовірно ситні! Для цього з фаршу формуємо колоподібні грудочки, які відразу укладаємо на аркуш ( його потрібно попередньо змастити маслом)! Ніяку борошно не використовуємо, вона нам не потрібна!

3



Підготовка листа до духовці і подальша готування
Після того, як тефтелі сформовані і викладені на деко, між тюфтельками необхідно викласти нарізані помідори і півкільця цибулі. Залити зазначене томатною пастою, розведеною з водою (на 3-5 см, накрити фольгою і поставити в духовку на 30 хвилин!

4

Блюдо готове до вживання!

Дивіться також:  Забавна закуска — морквини з листкового тіста з грибним салатом