Суп з качки, гарбуза і картоплі

Дієтичний супчик з качки, з м’якоттю гарбуза і картоплі

Інгредієнти

качиного філе — 200 грам
гарбузової м’якоті — 100 грам
картоплі — 150 грам
цибулі порей — 40 грам
моркви — 30 грам
зелень — за смаком
спеції — за смаком

Як приготувати Суп з качки, гарбуза і картоплі

Простий у приготуванні, але і дивовижний за смаком суп представляємо вам сьогодні. Вишукане блюдо з приготуванням, якого ви обов’язково впораєтеся.

Покроковий рецепт

1. Качине філе загорніть у фольгу і відправте на одну годину запікатися. Після, наріжте скибочками, опустіть в каструлю з водою і відправте варитися.

2. Гарбузову м’якоть, картоплю і моркву наріжте великим кубиком. Цибуля порей нарубайте кільцями.

3. Зелень дрібно подрібніть.

4. Як тільки бульйон закипить, приправте спеціями і опустіть овочі. Варіть суп ще півгодини. Після, вимкніть вогонь і опустіть зелень.

Дивіться також:  Вегетаріанський морквяно-гарбузовий суп з імбиром