Китайська, кислий суп

Як приготувати Китайський, кислий суп

Ароматний, кислий і оригінальний суп представляємо вам сьогодні. Це блюдо коштує того, щоб ви його спробували. Для відтворення першого страви вам знадобиться небагато інгредієнтів. Буквально за півгодини ви зможете спробувати китайський суп.
200 грам курячого філе;
пакетик рибного соусу;
100 грам фунчоззы;
50 грам дайкона;
30 грам грибів шиітаке;
лайм.
1. Куряче філе наріжте кубиками і відправте варитися.
2. Додайте рибний соус і варіть до готовності.
3. Дайкон і гриби наріжте, додайте в суп.
4. Лайм очистіть і подрібніть. Додайте м’якоть в суп і викладіть фунчоззу. Вимкніть вогонь і подайте через п’ятнадцять хвилин.

Дивіться також:  Борщ український з копченою грудинкою