Крем-суп з гарбуза з лимоном

Крем-суп з гарбуза виходить яскравим і піднімає настрій особливо взимку!

Інгредієнти

Гарбуз — 1 кг
Картопля — 2 шт.
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Рослинна олія — 2 ст. л.
Лимон — 1/2 лимона
Сіль — за смаком

Як приготувати Крем-суп з гарбуза з лимоном

Осінь… В цьому році багато вродило гарбуза. Що з нею робити? Спробувала зробити гарбузовий крем-суп, і виявилося це так смачно, так і корисно! Додавши прянощі можна варіювати за смаком, а сметанка додасть ніжність і бархатистість супу-пюре. До того ж і дитині сподобалося! Так що матусі беріть на замітку…

Покроковий рецепт

Очистити гарбуз, нарізати кубиками.

Аналогічного розміру нарізати картоплю. Гарбуз і картоплю відварити до готовності.

Ріпчасту цибулю нарізати і підсмажити на сковорідці на рослинній олії до прозорого кольору.

Всі інгредієнти закинути в блендер, все збити. До супу пюре додати сік лимона за смаком.

У тарілку налити крем-суп. Прикрасити сметаною, часточкою лимона і петрушкою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Овочевий крем-суп зі шматочками курки