Доброго дня! У мене борщ готує чоловік, тому він виходить особливо смачною!
Інгредієнти
Готова нарезаная буряк — 500 грам | |
Огірок свіжий — 2 шт. | |
Яйця варені — 2 шт. | |
Цибуля — 1 головка | |
Сіль — за смаком | |
Лимонка — за смаком (щіпка-дві) | |
Цукор — 2 ст. л. | |
Зелень заморожена — 3 ст. л | |
Сметана — 2 ст. л. |
Як приготувати Борщ холодний
Інгредієнти взяті для каструлі середніх розмірів. Для великої можна всього по додати по одній (яйце, огірок, пів цибулини).
Покроковий рецепт
Збираємо всі інгредієнти: яйця, буряк, цибуля, огірки, зелень, сметана, сіль, цукор, лимонна кислота.
Беремо каструлю середніх розмірів і закидаємо туди буряк.
Потім нарізаємо два свіжих огірка. І також закидаємо в каструлю.
Слідом чистимо і нарізаємо цибулину. І закидаємо в каструлю.
Потім додаємо зелень і три щіпки солі.
Варимо і нарізаємо два яйця. Потім додаємо їх в каструлю і все це заливаємо холодною водою.
Додаємо цукор. Потім за смаком лимонну кислоту і сіль. Наш холодний борщ готовий.
Приємного апетиту!