Борщ холодний

Час приготування: 25 хвилин

Доброго дня! У мене борщ готує чоловік, тому він виходить особливо смачною!

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
Готова нарезаная буряк — 500 грам
Огірок свіжий — 2 шт.
Яйця варені — 2 шт.
Цибуля — 1 головка
Сіль — за смаком
Лимонка — за смаком (щіпка-дві)
Цукор — 2 ст. л.
Зелень заморожена — 3 ст. л
Сметана — 2 ст. л.

Як приготувати Борщ холодний

Інгредієнти взяті для каструлі середніх розмірів. Для великої можна всього по додати по одній (яйце, огірок, пів цибулини).

Покроковий рецепт

1

Збираємо всі інгредієнти: яйця, буряк, цибуля, огірки, зелень, сметана, сіль, цукор, лимонна кислота.

2

Беремо каструлю середніх розмірів і закидаємо туди буряк.

3


Потім нарізаємо два свіжих огірка. І також закидаємо в каструлю.

4


Слідом чистимо і нарізаємо цибулину. І закидаємо в каструлю.

5

Потім додаємо зелень і три щіпки солі.

6


Варимо і нарізаємо два яйця. Потім додаємо їх в каструлю і все це заливаємо холодною водою.

7

Додаємо цукор. Потім за смаком лимонну кислоту і сіль. Наш холодний борщ готовий.

8

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжне картопляне пюре