Суп-локшина по-домашньому з курячою грудкою

Смачний і поживний обід для дружної сім’ї

Інгредієнти

холодна вода — 2 літри
куряча грудка — 2 шт
картопля середнього розміру — 3 — 4 шт
червона цибулина — 1 шт
готова яєчна локшина — жменя
велика морква — 1 шт
лавровий лист — 2
чорний перець горошком — 4 — 5
сіль — 1 ч. л.

Як приготувати Суп-локшина по-домашньому з курячою грудкою

Суп-локшина, приготовлена на бульйоні з обсмаженої курячої грудки, володіє насиченим, яскравим смаком. Густа і навариста вона подобається і дорослим, і дітям.

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти

1. Грудки промити холодною водою, промокнути серветкою або паперовим рушником. М’ясо нарізати на невеликі кубики.

2. Курочку обсмажити на сильному вогні протягом 7 – 10 хвилин. Важливо, щоб утворилась легка зажаристость.


3. Моркву очистити, крупно натерти на терці для корейської салату, відправити в сковороду до м’яса.


4. Цибулю почистити, нарізати на четвертинки, додати до засмажки.

5. Тушкувати на повільному вогні ще хвилин 5 – 7.
6. Масу перекласти в невелику каструлю, долити воду. Після закипання, посолити, запустити лавровий лист і перець.

7. Картоплю почистити, нарізати невеликою соломкою. Опустити в киплячий бульйон, варити 7 – 8 хвилин. Картопля має бути злегка не доварили, тоді він не перетвориться в пюре і збереже апетитний вигляд.


8. Додати жменю локшини, через 3 хвилини наваристий суп-локшина готовий.

9. Подавати зі свіжим або замороженим кропом і чорним хлібом.

Дивіться також:  Супчик гороховий з копченостями