Суп-пюре з креветок з червоним перцем

Як приготувати Суп-пюре з креветок з червоним перцем

Такий ароматний суп-пюре можна приготувати всього за двадцять хвилин. Це гідна альтернатива звичному курячого супу.

Потрібно:

– 200 г креветок;
– дві склянки бульйону (краще взяти курячого);
– приблизно 100 мл вершків;
– пара яєчних жовтків;
– борошно, масло вершкове, червоний перчик, сіль, будь-яка зелень.

Приготування:

1. Креветки відварюють заздалегідь і подрібнюють міксером. Борошно підсмажують на вершковому маслі, розводять курячим бульйоном (невеликою частиною). При необхідності курячий бульйон можна приготувати з бульонного кубика.
2. Бульйон прогрівають, додають в нього креветочні пюре, борошно. Перчать і солять за смаком, варять п’ять хвилин.
3. Вершки змішують з сирими жовтками і акуратно тоненькою цівкою вводять в суп. Варять до легкого загустіння.

Перед подачею готовий суп посипають подрібненою зеленню.

Дивіться також:  Суп-пюре з морепродуктів і овочів з грінками