Суп-пюре з брокколі, цвітною капустою і шпинатом

Цей супчик полюбиться вегетерианцам, і тим, хто стежить за фігурою!

Інгредієнти

Брокколі — 100 г
Цвітна капуста — 100 г
Шпинат — 50 г (заморожений)
Сир — 50 г
Вершки — 100 мл
Сіль — за смаком

Як приготувати Суп-пюре з брокколі, цвітною капустою і шпинатом

Овочевий суп-пюре з брокколі, цвітною капустою і шпинатом полюбиться вегетерианцам, і тим, хто стежить за фігурою!

Покроковий рецепт

Брокколі і цвітну капусту нарізати на суцвіття, відварити до готовності в злегка підсоленій воді. Воду злити.

Відварену цвітну капусту і брокколі перекласти в блендер. Додати шпинат і вершки, подрібнити до стану пюре.

Овочеве пюре перекласти в каструлю. Додати тертий сир. На слабкому вогні нагріти суп-пюре, щоб розчинився сир. За необхідності підсолити і додати вершки до бажаної консистенції.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Сирний крем-суп з беконом