Овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи

Овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи.

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка
Часник – 2 зубчики, нарізаного (часник тут не обов’язковий)
Імбир 20 г імбиру, дрібно порізаного (можна спробувати покласти сухий)
Оливкова олія – 2 столові ложки (можна замінити на олію)
Савойська капуста – 300 г листової капусти (пекінської, савойської або інший) або кольорову капусту
Стебло селери – 3 стебла
Морква – 1 невелика морква, нарізана кубиками
Кукурудза консервована – 1 банка
Картопля – 1 шт. (великий)
Курячий бульйон – 8 чашок (приблизно 2 літри), (якщо ви вегетаріанець, використовуйте овочевий бульйон)

Як приготувати Овочевий суп з капусти і консервованої кукурудзи