Харчо з баранини

Час приготування: 1 ч. 20 хв.

.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
М’ясо баранини — 300 г (грудка)
Волоські горіхи — 80 г
Соус Сацебелі — 100 г (або Ткемалі)
Рис — 150 г
Рослинне масло — 1 ст. л.
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Часник — 2 зубчики
Хмелі-сунелі — 1,5 ч. л.
Червоний перець — 1 ч. л.
Перець горошок — 4-5 шт.
Зелень — за смаком

Як приготувати Харчо з баранини

Покроковий рецепт

1

Необхідні інгредієнти..

2

Зварити бульйон з баранячої грудинки. М’ясо витягнути остудити, очистити від жиру, порвати на шматочки, знову закинути в бульйон.

3

У бульйон засипати рис, варити 10-15 хвилин.

4

Цибулю почистити, дрібно покришити, обсмажити до золотистого кольору. Додати в бульйон.

5

Горіхи порубати ножем або подрібнити у блендері, закинути в суп.

6

Додати соус Сацебелі (або Ткемалі).

7

Відразу додати хмелі-сунелі, червоний мелений і чорний горошок перець. Варити ще 5-10 хвилин. В кінці додати подрібнений часник. Зняти з вогню, дати настоятися.

8

Розлити по тарілках, притрусивши зеленню петрушки.

Дивіться також:  Хінкалі