Суп з кабачків

На вулиці настала осінь, прийшли перші заморозки. І як приємно прийти з прогулянки до обіду і відчути будинку аромат гарячого і запашного супу. Він зігріє в холоди і нагадає будинок затишком.

Інгредієнти

М’ясо — 200 г Будь
Кабачок — 1 шт.
Картопля — 3 шт. Середні
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Морква — 1 шт.
Лавровий лист — 2 шт.
Зелень кропу — 1 ст. ложка Рубленого
Сіль — 1 год. ложка За смаком

Як приготувати Суп з кабачків

Осінь благодатний час для приготування страв зі свіжих овочів. Суп з кабачків легке, смачне і корисне блюдо. Воно підходить також і для дитячого меню. Я часто готую його своєму полуторагодовалому синочкові. Він поки що не говорить, але я впевнена що коли-небудь почую від нього:» Дуже смачно, мама»

Покроковий рецепт

Наливаємо в каструлю 2 літра води. Кладемо м’ясо і ставимо на вогонь.

Після того, як вода закипіла додаємо лавровий лист і сіль. І залишаємо варитися бульйон на 30 хвилин.

Готуємо овочі. Картоплю, цибулю, моркву очищаємо. Кабачок очищаємо від шкірки і великих насіння. Якщо кабачок молодий насіння чистити не обов’язково

Нарізаємо картоплю і кабачок дрібними кубиками

Натираємо моркву на дрібній тертці. Цибулю нарізаємо як можна дрібніше.

Відправляємо в киплячий бульйон кабачок і картоплю. І залишаємо варитися на 10 хвилин на середньому вогні.

Додаємо в наш суп морква і цибуля. І залишаємо на вогні ще на 10 хвилин.

Кріп дрібно рубаємо. Зелень може бути будь-яка, на ваш вибір.

Знімаємо каструлю з вогню і додаємо дрібно нарізану зелень.

Подаємо суп до столу зі свіжою зеленню. Також можна додати для смаку сметану. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Юшка Вогник