Запечені курячі ніжки

Час приготування: 50 хвилин

Ідеально підійде абсолютно до будь-якого гарніру.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
курячі ніжки — 7шт
майонез (сметана) — дві столові ложки
гірчиця — якщо дуже гостра третина чайної ложки, якщо солодка ціла чайна ложка
соєвий соус — чайна ложка
оль, перець, приправа для курки — за смаком
мед — третина чайної ложки
рослинне масло — для попереднього обсмажування м’яса

Як приготувати Запечені курячі ніжки

Дане страву дуже легко готується і припаде до смаку кожному, не вимагає додаткових витрат.

Покроковий рецепт

1

Для початку нам потрібно поставити розігрівати духовку до температури 220 градусів. Приступаємо до попереднього обжарювання.

2

У сковороду з розігрітою рослинною олією викладаємо курячі ніжки і залишаємо їх небагато обсмажитися під кришкою. Сіль і перець додаємо відразу, за смаком. Головне не переборщити з сіллю, приправа до курки теж може містити сіль.

3



Поки м’ясо на сковороді, ми починаємо робити маринад. Беремо майонез(сметану), гірчицю, мед, соєвий соус і гарненько змішуємо в мисочці, туди ж додаємо приправу для курки. За бажанням в цей маринад можете додати видавлений часник і трохи лимонного соку. Але це вже на ваш розсуд. Коли м’ясо злегка обжарилось, але не покрилося рум’яною скоринкою ми його викладаємо на тарілку і даємо трохи охолонути, потім кладемо в миску з маринадом і гарненько перемішуємо. Залишаємо м’ясо маринуватися буквально хвилин десять. Потім викладаємо на деко, маринад в тому числі і відправляємо запікатися в духовку на 30 хвилин. Наше м’ясо готове, приємного Вам апетиту.

Дивіться також:  Класичний манник