Рубані котлети курячі

Час приготування: 45 хвилин

При бажанні курку можна замінити індичкою, або ж будь-якою іншою птицею.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Куряча грудка — 1 шт.
Яйця — 1 шт.
Борошно — 2 ст. л.
Сіль, перець — за смаком
Рослинне масло — для смаження

Як приготувати курячі котлети Рубані

Дуже просте і смачне блюдо, приготування якого не займе багато часу і зусиль.

Покроковий рецепт

1

Беремо цілу курячу грудку, миємо її і обсушуємо (можна кухонними серветками).

2

Прибираємо акуратно ножем непотрібну нам шкірку і вирізаємо м’ясисту частину. Виходить два шматки курячого філе.

3

Потім філе розрізаємо на маленькі шматочки. Розмір кубиків можна робити за смаком. Головне, щоб вони не вийшли занадто дрібні і не перетворили нашу страву у фарш.

4

Перекладаємо масу в глибоку тарілку і додаємо одне яйце.

5

Перемішуємо і додаємо дві столові ложки борошна.

6

Додаємо сіль, чорний перець за смаком і все ретельно перемішуємо до одержання однорідної маси.

7

Ставимо на вогонь сковорідку, наливаємо рослинне масло і гарненько її розігріваємо. Викладаємо столовою ложкою невеликі котлетки.

8

Обсмажуємо з двох сторін (5-7 хвилин) до золотистої скоринки. Наша страва готова! Подавати можна з будь-яким гарніром (картопля, рис, гречка). У будь-якому поєднанні рубані котлети порадують вас і вашу родину ніжним і неповторним смаком!

Дивіться також:  Яловича печінка, тушкована з цибулею і беконом