Ситні курячі млинці з сиром

Час приготування: 20 хвилин

Ароматні млинці з курячого фаршу урізноманітнюють святкове застілля і доповнять повсякденний вечерю.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
Курячий фарш — 250 г
Яйце — 1 шт.
Борошно — 1 ст. л.
Твердий сир — 50 г
Спеції — 1/2 ч. л.
Цибуля — 1/2 шт.
Молоко — 50 мл
Сіль — 1 ч. л.
Вершкове масло — 35 г

Як приготувати Ситні курячі млинці з сиром

Ніжні золотисті млинці з курки з сиром і маслом чудово доповнять будь-який гарнір або овочеві закуски. Таке блюдо поєднується з багатьма соусами, особливо на основі сметани. Закуска досить швидка у виконанні, проста і дуже смачна. Ніжний смак і приємний вершковий аромат сподобаються кожному гурману!

Покроковий рецепт

1

Почати приготування млинців варто з створення фаршу. Потрібно подрібнити в блендері або м’ясорубці курку разом з цибулею та олією. Також можна взяти простий готовий фарш і додати в нього потрібні подрібнені компоненти. Вбити в суміш яйце, молоко і добре перемішати масу.

2

Всипати борошно і спеції і ретельно перемішати фарш до однорідності.

3

Натерти потрібну кількість сиру і ще раз перемішати.Обсмажити млинці з двох сторін на сковорідці. Млинці повинні вийти рум’яними і дуже золотистими.

4

Подавати закуску до столу! Ароматні і поживні млинці з сиром і тонкою ноткою вершкового масла відмінно доповнять будь-яке застілля. Така м’ясна закуска гарна, як в гарячому вигляді, так і в холодному. Перевагою млинців є приготування страви з мінімуму доступних компонентів і дуже швидке приготування — 15 хвилин і… страва готова!

Дивіться також:  Каннеллоні з мясним фаршем і соусом бешамель