Млинці з качкою під медовим соусом
Інгредієнти
Качка – 4 курячих стегенця | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – щепока | |
Трава – 1 ч. л. | |
Для соусу: | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка (рубленої) | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Мелений білий перець – 1 / 2 ч. л. | |
Сіль – за смаком | |
Часник – 1 / 2 ч. л. (давленого) | |
Бальзамічний оцет – 1/4 склянки | |
Мед – 1/4 чашки | |
Тісто: | |
Борошно – 1 чашка | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Жовток курячий – 1 шт. | |
Вершкове масло – 1 / 3 склянки (топлене) | |
Сіль – дрібка | |
Цукор – 2 ст. л. | |
Молоко – 3 / 4 склянки | |
Вода – 3 / 4 склянки |