Млинці з качкою під медовим соусом

Млинці з качкою під медовим соусом

Інгредієнти

Качка — 4 курячих стегенця
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Мелений чорний перець — за смаком
Сіль — щепока
Трава — 1 ч. л.
Для соусу:
Ріпчаста цибуля — 1 головка (рубленої)
Рослинна олія — 2 ст. л.
Мелений білий перець — 1 / 2 ч. л.
Сіль — за смаком
Часник — 1 / 2 ч. л. (давленого)
Бальзамічний оцет — 1/4 склянки
Мед — 1/4 чашки
Тісто:
Борошно — 1 чашка
Яйця курячі — 2 шт.
Жовток курячий — 1 шт.
Вершкове масло — 1 / 3 склянки (топлене)
Сіль — дрібка
Цукор — 2 ст. л.
Молоко — 3 / 4 склянки
Вода — 3 / 4 склянки

Як приготувати Млинці з качкою під медовим соусом

Сьогодні я зроблю для Вас цікаве блюдо. Млинці з качкою під медовим соусом. Це дійсно треба спробувати. Особливо цікавим смак ставати, коли ви добираєтеся до хрусткої скоринки качки.

Покроковий рецепт

Змішайте в тарілці сіль, перець і трави.

У велику каструлю покласти цибулю, нарізану півкільцями (так качка не пригорить). Зверху укласти качині окосту, попередньо обмазані сіллю, перцем і травами.

Спочатку каструлю розігріти приблизно 250 градусів, а через 10 хвилин можна зменшити (середній/слабкий вогонь) до 140. Продовжуйте смажити близько 3 годин, поки м’ясо не буде добре відходити від кістки.

Остудити, зняти шкіру, звільнити від кісток і розірвати на дрібні шматочки.
Жир залиште для подальшого використання.
Шкіру качиних окостів обсмажити на цьому жирі на сковороді, до утворення хрусткої скоринки.

Для соусу цибулю, часник і спеції підсмажити до м’якості на повільному вогні. Додати бальзамічний оцет, мед і перемішати.

Для тіста змішати перші п’ять інгредієнтів також у великій мисці. Додати молоко і воду.

На сковороді спекти млинці (кількість суміші залежить від розміру вашої сковороди і товщини бажаних млинців). Після завершення млинці остудити. Додати м’ясо качки в центр млинця. Зверху покласти кілька шматочків хрусткою шкіри.

Дивіться також:  Млинці на кефірі зі сметаною і малиновим джемом

Закатати млинець в рулет.

Полити соусом. Насолоджуйтесь!