Млинці, фаршировані мясом

Млинці, фаршировані м’ясом — ситне блюдо дня

Інгредієнти

Для тіста:
Яйця курячі — 2 шт.
Цукор — 1 ст. л.
Сіль — 1/3 ч. л.
Молоко — 2 склянки
Борошно — 1 1/5 чашки
Рослинна олія — 2 ст. л.
Рослинне масло — для смаження млинців
Для начинки:
Рослинна олія — 2 ст. л. (або вершкового масла)
Ріпчаста цибуля — 1 середня головка
Фарш яловичий — 450 г
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Млинці, фаршировані м’ясом

Один з російських рецептів — млинці. Я викладаю свій рецепт — млинці з м’ясом, а точніше млинці з фаршем. Зазвичай, я обсмажую яловичий фарш, який входить в начинку, цибулю звичайно теж. Якщо вам зручно, можна м’ясо просто відварити і дрібно-дрібно порізати його. Потім обсмажити на олії до золотистого кольору разом з цибулькою (або взагалі не смажити м’ясо), а відразу використовувати за призначенням. Із зазначеної кількості інгредієнтів у мене виходить 16 млинців з начинкою з фаршу.

Покроковий рецепт

Для приготування тіста в глибокій мисці збийте курячі яйця з 1 столовою ложкою цукру і дрібкою солі. Цукру я кладу не багато, так як начинка не солодка. Ви можете збільшити кількість цукру, якщо бажаєте їсти млинці з варенням або джемом… Потім додайте в збиті яйця 2 склянки молока і 2 столові ложки рослинної олії, все гарненько перемішайте. В тісто, поки ще зовсім рідке, просійте борошно. Я борошно кладу не всю відразу, а частинами, так як кількість борошна залежить від того, яку товщину млинця ви хочете отримати. Знову ж можете зробити тонкі ажурні млинці. А можете зробити товстіший, як, наприклад, для цієї м’ясної начинки. Отже, все добре перемішайте, щоб в тесті не було грудочок. На середньому вогні в чавунній або тефлоновій сковороді з невеликим додаванням кількості рослинного масла спечіть золотистого кольору млинці.

Дивіться також:  Млинці макраме з сирним сиром

Млинці відкладіть в сторону. Приготуйте начинку для млинців з фаршу.

Ріпчасту цибулю почистіть, дрібно поріжте. Обсмажте цибулю на сковороді на рослинному маслі (1 столова ложка) до напівпрозорості. Потім додайте фарш і смажте до золотисто-коричневого кольору (близько 15 хвилин). Приправте начинку сіллю і чорним меленим перцем за смаком. Зніміть з вогню, остудіть. Тепер на кожен млинець викласти по 1 столовій ложці остигнула начинку з фаршу. Складіть блін конвертом. Виходять ось такі млинці, фаршировані фаршем.

На сковороді розігрійте 1 столову ложку залишився рослинного масла. Обсмажте на ньому млинці-конверти з обох боків до золотистого кольору. Подавайте млинці фаршировані м’ясом теплими або кімнатної температури.
Приємного апетиту!