Мега смачні панкейкі з гарбузом

Гарбузове панкейкі — ідеальні на сніданок, і експериментуючи з різною начинкою, їх можна готувати щодня, отримуючи нові смакові аромати) І головне, в процесі може брати участь дитина)

Інгредієнти

Борошно — 250 мл
Молоко — 200 мл
Яйця — 2 шт.
Гарбуз — 400 грам
Ванілін — 2 грами
Розпушувач — 10 грам
Сіль — щіпка
Цукор — 4 ст. ложки
Маргарин — 30 грам
Мед — 30 грам

Як приготувати Мега смачні панкейкі з гарбузом

З гарбузом ми експериментуємо завжди, всі десерти, які можна приготувати з начинками, ми пробуємо з гарбузом. Адже, це не тільки корисно, але й дуже смачно! Готується швидко з простих інгредієнтів, що є в холодильнику, а розкидається миттєво, і щоб зібрати на презентацію, довелося смажити третю порцію)
Готові ділитися рецептом, записуйте!

Покроковий рецепт







Для панкейків нам потрібно гарбузове пюре, магазинне ми не купуємо, тому з синочок готуємо самостійно, так і сам процес йому подобається.
Гарбуз очищаємо, ріжемо на кубики, варимо до м’якого стану, воду зливаємо, відкидаємо на друшляк. Далі пюрируем за допомогою заглибного блендера, знову відкидаємо на друшляк і віджимаємо, прибираючи зайву воду.
Гарбузове пюре готове.









Яйця збиваємо з цукром, додаємо дрібку солі. Коли гарбузове пюре готове, додаємо його в нашу суміш. Окремо розтоплюємо маргарин (я роблю сьогодні на газовій плиті) і теж змішуємо з нашими інгредієнтами, все добре перемішуємо, щоб не було грудочок. Вливаю молоко і додаю просіяне борошно з розпушувачем і ваніліном. Все добре перемішуємо і додаємо мед, отримуємо тісто середньої густоти.


Розігріваю млинцеву сковороду, промазываю її маслом, перший млинець тестовий — нашому котофею, інші як один) Смажимо на сухій сковороді на невеликому вогні, як тільки з’являються бульбашки, перевертаємо і смажимо ще кілька хвилин.
Уплітаємо ту швидко, з варенням, йогуртом або пюре)
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Млинці без яєць на молоці (з крохмалем)