Ніжні класичні млинці на молоці

Немає нічого прекрасніше для сніданку наших діток, ніж ніжні і сладенькие млинці.

Інгредієнти

яйця — 4 шт.
цукор — 4 ст. л.
борошно — 150 гр.
молоко — 500 мл
масло вершкове — 50 гр.
ванільний цукор — 1 пакетик(грам)
сіль — 1 щіпка

Як приготувати Ніжні класичні млинці на молоці

Існує маса рецептів тонких млинців, їх готують багатьма способами і наповнюють різноманітними начинками, так само можна трапезувати і простими, тонкими млинцями з різними джемами, медом або сметаною. Напевно, в кожній російській або українській родині, млинці є улюбленим сніданком, адже це страва має наші коріння. Сьогодні я поділюся з вами своїм рецептом солоденьких млинців на молоці.

Покроковий рецепт

Візьміть 4 яйця, добре помийте їх і вибийте в ємність для замішування. Розітріть їх з 4 столовими ложками цукру і дрібкою солі. Додайте ванільний цукор. Заважайте до повного розчинення цукру.

Просійте борошно через сито, додайте в яєчно – цукрову суміш і гарненько розмішайте віночком. Тут саме головне щоб не утворилися грудочки.

Тепер трохи можна вливати молоко і ретельно розмішувати. Тісто має нагадувати рідку сметану або вершки густі. Додайте в тісто 30 грам розтопленого вершкового масла.

Змастіть сковороду маслом перед першим млинцем, в подальшому це може, не знадобиться ( в залежності від сковорідки). Наливаємо тісто на добре розігріту сковорідку і обертаємо її по колу, поки рідка маса не покриє повністю всю сковороду тонким шаром. Випікаємо млинці з обох сторін до готовності. Готові млинці викладайте на плоску тарілку. Подавайте з медом, будь-яким солодким сиропом або сметаною.

Дивіться також:  Панкейкі на молоці