Цей ситний азіатський салат повний капусти, моркви, хрусткою локшини рамен, зеленої цибулі і мигдалю, все в східній заправці. Ідеальний салат, щоб нагодувати гостей.
100 грам молодої капусти;
50 грам червоної капусти;
30 грам моркви;
2 пакета локшини рамен;
30 грам нарізаного зеленого лука;
40 грам підсмаженого мигдалю;
50 мл рослинного масла;
20 мл рисового оцту;
20 грам цукру.
1. Капусту і моркву нашаткуйте дрібно. Зелену цибулю наріжте пір’ям, а мигдаль подрібніть ножем.
2. Помістіть капусту, моркву, локшину рамен, зелений лук і мигдаль у велику миску.
3. В окремій ємності збийте, змішайте масло, рисовий оцет, цукор і локшину рамен.
4. Вилийте соус на суміш з капусти і рівномірно перемішайте.
5. Подавати відразу ж на стіл.