Начинка, оформлення та подача — це вже політ фантазії. У мене сьогодні на сніданок для діток оладки-міньйон )).

Інгредієнти
| молоко — 500 грам (можна замінити водою або кефіром або кисляком) | |
| сіль — чайна ложка | |
| цукор — столова ложка | |
| яйця — 2-3 штуки | |
| борошно — 1,5-2 склянки (залежно від рідкого складового) | |
| крохмаль — чайна ложка | |
| олія — для смаження і 50 грам в тісто | |
| для прикраси | |
| фрукти (апельсин, банан) — за смаком | |
| ягоди (чорниці або чорниця) — за смаком | |
| шоколадна паста — за смаком |
Оладки відмінний варіант і закуски, страви і солодкого до чаю Оладки – вдалий варіант, тому що вони готуються з тих продуктів, які точно є в холодильнику кожної господині.
Якщо в холодильнику випадково завалялася баночка червоної ікри, так чому ж не порадувати домочадців істинно російським блюдом – оладки з ікрою. Але у мене сьогодні в гості «прийшли» міньйони з улюбленими бананами і чорницею.
Покроковий рецепт
Всі продукти для скорочення часу приготування можна перемішати за допомогою міксера. Спочатку яйця змішуються з цукром і сіллю.
Потім додається молоко і рослинне масло, перемішують.
Останнім вводиться крохмаль і борошно. Ці інгредієнти краще просіяти, щоб тісто наситилося киснем. Гарненько перемішати, щоб не було грудочок.
Після чого на розігрітій сковороді починаємо випікати млинці. Обсмажуємо з кожного боку до рум’яності і готовності.
Прикрашаємо оладки шоколадною пастою, фруктами і ягодами. Подаємо до столу.