Головне в каструлі фаршировані помідори треба покласти щільно, кришкою вгору, щоб фарш не розлетівся.
Інгредієнти
Помідори незрілі – 2г | |
Морква – 1 кг | |
Часник – 2-3 зубчики | |
Зернистий перець – 10шт | |
Лавровий лист – 2-3шт | |
Сіль – 2 ст. л. ложки на кожні 1 л води |
Смачні фаршировані помідори прекрасна реалізація полузрелых помідорів на грядці.
Покроковий рецепт
Вибираємо правильні помідори. Беремо незрілі, майже зелені помідори. Зверніть увагу на форму помідорів, я взяла помідори довгі, можете взяти круглі, головне, щоб вони були приблизно одного розміру. Коли починається процес квашення, важливо, щоб процес пішов рівномірно.
Тепер готуємо їх до зими: ретельно миємо продукти, знімаємо плодоніжки помідорів, робимо надрізи на пузі.
Переходимо до ароматного фаршу. Через тертку пропускаємо морква, часник. Дрібно шаткуємо петрушку, додаємо сіль (тут головне не пересолити). Перемішуємо фарш. Можете додати терте яблуко кисле, тут справа смаку. З яблуком ароматніше.
Тепер поступово починаємо фарширувати помідори. Робимо надріз так, щоб нам було зручно фарширувати помідор. Ложкою виймаємо м’якоть(легше просто надавити пальцем) і заповнюємо всередину фаршем.
Потім треба акуратно і найголовніше щільно покласти помідори в каструлю. Не забуваємо покласти між рядами лавровий лист, і зернистий чорний перець. Заливаємо соленою водою до краю, зверху треба покласти тарілку і закрити кришкою.
се ставимо в сторону на 10 днів. Після вже як вирішите, або поставте в холодильник, або закотивши банку на зиму.
Перед подачею, раджу нарізати помідори навпіл, і красиво і барвисто!