Десерт – фарширований чорнослив волоськими горіхами, просочений сметанним соусом
Інгредієнти
чорнослив – 2 жмені | |
волоські горіхи – 1 жменя | |
сметана – за смаком | |
цукор – за смаком |
Самі вирішите, як його називати: десерт, солодкий салат або десертна закуска? А для початку хочу розповісти вам про переваги інгредієнтів цієї смакоти, чорносливу зі сметаною і горіхами.
Я думаю, Ви дорогі читачі засвоїли, що чорнослив дуже корисний. А зараз розповім, як я приготувала чорнослив зі сметаною.
Покроковий рецепт
1.По-перше візьмемо чорнослив без кісточок, помиємо і заллємо теплою водою для розм’якшення на 10-15 хвилин. Потім беремо волоський горіх, ну можна використовувати різні горіхи за смаком. Тепер закладаємо горішки в чорнослив.
2.Сметану і цукор добре розмішуєм, до розчинення цукру. Приблизно 2 до 1. Потім мачає чорнослив з горіхом в солодкий сметанний соус і укладаємо в гарний посуд. Зверху можна полити соусом і посипаємо тертими горіхами.
3.Ось і вийшов чорнослив в сметані і горіхами. Потім відправляємо в холодне місце, чекаємо щоб краще просочився і їмо. Приємного апетиту.