Салат-коктейль з фруктами і сиром

Салат-коктейль з фруктами і сиром – страва чудово в приготуванні в кінці літа або ранньої осені, коли стиглі фрукти і налиті

Інгредієнти

Листя салату – ½ пучок
Груші – 2 шт.
Сливи – 10 шт.
Диня – 150 гр.
Пармезан – 50 гр.
Бальзамічний крем – 1 ч. л.
Сметана – 2 ст. л.

Як приготувати Салат-коктейль з фруктами і сиром

Чудовий салат з літніх ягід і фруктів. А для яскравості смаку додамо різкий смак пармезан – вибух смаковим рецепторам забезпечений

Покроковий рецепт

1. Листя салату помити, обсушити і нарізати.

2. Груші помити, обсушити від вологи і очистити від насіння і нарізати кубиками.

3. Сливи помити, обсушити, видалити кісточки. Нарізати кубиками.

4. Диню нарізати скибочками завтовшки 1 див Обрізати шкірку і нарізати брусочками

5. У каструлі змішати листя салату і фрукти.


6. У мисці змішати сметану і бальзамічний крем. Заправити салат.


7. Подати у красивих келихах і прикрасити скибочками пармезану.

Дивіться також:  Домашній салат із корейської моркви