Запечена картопля, фарширована зеленню і свининою – ароматне і пікантне блюдо з ніжним вершковим смаком і відтінком копченостей.
Інгредієнти
Копчена свинина – 50 г | |
Картопля – 4 шт. | |
Цибулю зелений – невеликий пучок | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – за смаком | |
Масло вершкове – 25 г | |
Сметана – за смаком |
Фарширований картопля з копченою свининою – це смачний і ситний гарнір з пікантним ароматом копчення і зелені. Блюдо готуватися просто і виручить, коли потрібно приготувати легке, але незвичайне блюдо. Такий гарнір стане відмінно альтернативою простому запечене картоплі. Смак такого коренеплоду виходить яскравим і насиченим – як на вогнищі!
Покроковий рецепт
Насамперед потрібно запекти картоплю у фользі, натерши коренеплоди сіллю і перцем. Готову охолоджену картоплю розділити на половинки.
Вийняти з картоплі м’якоть.
Подрібнити зелену цибулю і зелень. Обсмажити цибулю на вершковому маслі.
Подрібнити копчену свинину на кубики.
Змішати м’якоть картоплі із зеленню і свининою. Перемішати суміш і присмачити жирної сметаною.
Нафарширувати картоплю начинкою. Відправити в духовку на 10 хвилин, виставивши температуру до 180 градусів.
Апетитна фарширована картопелька готова! Приємного апетиту!