Запечена картопля, фарширована зеленню і свининою — ароматне і пікантне блюдо з ніжним вершковим смаком і відтінком копченостей.

Інгредієнти
| Копчена свинина — 50 г | |
| Картопля — 4 шт. | |
| Цибулю зелений — невеликий пучок | |
| Сіль — за смаком | |
| Суміш перців — за смаком | |
| Масло вершкове — 25 г | |
| Сметана — за смаком |
Фарширований картопля з копченою свининою – це смачний і ситний гарнір з пікантним ароматом копчення і зелені. Блюдо готуватися просто і виручить, коли потрібно приготувати легке, але незвичайне блюдо. Такий гарнір стане відмінно альтернативою простому запечене картоплі. Смак такого коренеплоду виходить яскравим і насиченим – як на вогнищі!
Покроковий рецепт

Насамперед потрібно запекти картоплю у фользі, натерши коренеплоди сіллю і перцем. Готову охолоджену картоплю розділити на половинки.

Вийняти з картоплі м’якоть.

Подрібнити зелену цибулю і зелень. Обсмажити цибулю на вершковому маслі.

Подрібнити копчену свинину на кубики.

Змішати м’якоть картоплі із зеленню і свининою. Перемішати суміш і присмачити жирної сметаною.

Нафарширувати картоплю начинкою. Відправити в духовку на 10 хвилин, виставивши температуру до 180 градусів.

Апетитна фарширована картопелька готова! Приємного апетиту!